Topkwaliteit
voor optimaal zicht en een perfecte look.

De brillenglazen en monturen van Rodenstock zijn zonder uitzondering uitmuntend:
al sinds het begin in 1877

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking
Precisie meesterwerkjes

De kwaliteitsgarantie van Rodenstock.

Trouw aan onze traditie: Rodenstock is al meer dan 140 jaar innovatieleider binnen de optiek. Onze producten zijn het resultaat van excellent vakmanschap, precisiebewerkingen, slimme technologieën en kennis die in vele jaren van onderzoek opgedaan is. Van een waar meesterwerk waarvan de functionaliteit, het materiaal en het design tot in de puntjes verzorgd zijn, kunt u ook niet anders verwachten.

Ware liefde voor brillen

Traditie ontmoet innovatie.

Al sinds de vroege beginjaren van Rodenstock worden de brillenglazen en monturen onder één dak vervaardigd. Deze vakkennis omvat meer dan 140 jaar ervaring en stelt Rodenstock onder andere in staat om steeds weer nieuwe, revolutionaire technologieën te ontwikkelen. Ondertussen heeft onze passie voor brillenglazen en de ongekende aandacht voor details meer dan 50 bekroonde ontwerpen opgeleverd. Omdat absolute perfectie meer is dan de som van de afzonderlijke delen.

Made in Germany

Meesterwerken van Duits vakmanschap.

Elk van onze producten – van brillenglas tot montuur – wordt in Duitsland ontworpen en ontwikkeld. De perfectie van onze producten vormt de essentie van Duitse kwaliteit en Duits vakmanschap. En het resultaat is bijzonder indrukwekkend: Rodenstock heeft wereldwijd momenteel ongeveer 500 patenten in bezit en patentaanvragen lopen voor innovaties op het gebied van brillenglazen, monturen en instrumenten.

Merkbrillen van Rodenstock:
Geavanceerde technologie. Uitstekende kwaliteit.

Onze Online-Tools

De perfecte voorbereiding op de aankoop van een bril.

De digitale briladviseur van Rodenstock bepaalt uw persoonlijke kijkgewoonten en brilwensen. De virtuele try-on tool van Rodenstock helpt u bij de zoektocht naar het juiste montuur. De twee online tools helpen u bij het maken van een selectie, zodat u optimaal voorbereid bent op uw bezoek aan de Rodenstock opticien. Of misschien wilt u alleen wat inspiratie opdoen…

Wij garanderen u veel gebruiksgemak en lange levensduur van uw nieuwe Rodenstock bril.

Wanneer u een bril met Rodenstock brillenglazen koopt, krijgt u van uw opticien de garantie- en servicekaart van Rodenstock. Met deze kaart hebt u recht op alle onderstaande diensten. Daarnaast staan hierop alle belangrijke gegevens van uw bril. Hierdoor kan uw opticien in geval van schade of verlies onmiddellijk het juiste vervangende product bestellen.

 • Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw Rodenstock bril. Als u echter binnen de eerste zes maanden niet tevreden bent, vervangen wij de brillenglazen door een ander product uit ons assortiment met dezelfde sterkte. Met bijbetaling kunt u ook overstappen naar een hoogwaardiger glas. Bij de tevredenheidsgarantie kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van het aankoopbedrag.*

  icons/big/zufriedenheitsgarantie
 • Wij garanderen de functie en duurzaamheid van uw nieuwe Rodenstock bril. Als de brillenglazen binnen 24 maanden na aankoop een productiefout vertonen, krijgt u via uw opticien kosteloos identieke glazen ter vervanging.
  Daarnaast geven wij vanaf de aankoopdatum 24 maanden garantie op onze monturen in geval van schade die niet het gevolg is van normale slijtage of verkeerd gebruik maar die veroorzaakt is door een materiaal- of productiefout.*

  icons/big/qualitaetsgarantie_brillen
 • Wij geven 36 maanden garantie op de coating als u een bril koopt met een van onze premiumcoatings.

  icons/big/qualitaetsgarantie_veredelung
 • Als u uw multifocale glazen tijdens een verblijf in het buitenland beschadigt of kwijtraakt, sturen we een noodset met een bril voor veraf en een leesbril in uw sterkte rechtstreeks naar uw verblijfadres. Wanneer u uw nieuwe of gerepareerde multifocale glazen ontvangt, geeft u de handige noodset gewoon bij uw opticien af. Een gemakkelijke en exclusieve dienst van Rodenstock.*

  Vraag een vervangende set glazen aan in geval van nood

  icons/big/travelservice
 • Bij deelnemende opticiens kunt u indien gewenst, de gevolgen van een eventuele diefstal, breuk of schade van uw kostbare Rodenstock bril beperken. Wij bieden deze aanvullende mogelijkheid voor alle Rodenstock merkbrillen tegen zeer gunstige voorwaarden. Gedurende twaalf maanden na de uitgiftedatum van uw garantie- en servicekaart van Rodenstock is uw bril beschermd tegen schade, breuk en diefstal: in geval van schade of verlies bespaart u 50% op de aankoopprijs van uw nieuwe bril. Vraag uw opticien naar het All-in Plan van Rodenstock.**

  icons/big/versicherung

* De garantie- en servicekaart van Rodenstock is verkrijgbaar bij alle deelnemende opticiens. De garanties en diensten kunnen per land verschillen. De wettelijke garantie blijft onverminderd van kracht. Vervangende onderdelen voor uw Rodenstock bril zijn ook na aankoop nog meerdere jaren verkrijgbaar. Bij schade kunt u uw bril laten repareren en hem dus blijven gebruiken.

** Van rechtswege kan de brilverzekering alleen in Duitsland en Oostenrijk worden aangeboden.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading