Brillenglazen?
Van Rodenstock natuurlijk!

Met de hoogwaardige afwerkingen van Rodenstock kunt u uw brillenglazen nog bestendiger of makkelijker te onderhouden maken, terwijl uw ogen nog beter beschermd worden.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Nauwkeurige brillenglazen

Premium kwaliteit, splintervrij, krasbestendig en anti-reflectie

Er is een grote verscheidenheid aan verschillende glazen op de markt. Met Rodenstock brillenglazen is merkkwaliteit gegarandeerd. Met bewezen betrouwbaarheid, optimaal zicht en vooral volledige tevredenheid. Zogenaamde 'finishes' helpen u om lang van uw bril te genieten. Zo'n onzichtbare beschermlaag verbetert de duurzaamheid, krasbestendigheid en ontspiegeling van de glazen. Maak uw bril "multifunctioneel" en kies uit de volgende bewezen brillenoplossingen van Rodenstock:

Bescherming en esthetiek

Hoogwaardige coatings

De high-tech coatings van de Solitaire® 2 familie maken Rodenstock brillenglazen duurzamer en krasbestendiger, en permanent vuil-, vet- en waterafstotend. Daarnaast verminderen de coatings hinderlijke reflecties veroorzaakt door lichtreflexen en zorgen zo voor een helder zicht op uw ogen. Met onze andere premium coatings kunt u uw bril nog bestendiger maken of onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. Of het nu gaat om bescherming tegen vuil en stof, de nieuwste generatie UV-bescherming of ontspannen zicht door de vermindering van kunstlicht van computers, laptops en smartphones - vraag uw opticien naar de Rodenstock Solitaire® 2 coatings.

Het scherpste zicht bij elk licht

De zelfkleurende glazen van Rodenstock

Onze zelfkleurende glazen passen zich automatisch aan elke lichtsituatie aan, zodat u altijd ontspannen en niet-verblindend kunt kijken. Ze zijn binnen absoluut helder en verkleuren buiten afhankelijk van de weersomstandigheden.
De diepe verduistering en snelle verheldering zorgen voor tastbaar visueel comfort, beschermen tegen UV-straling en verminderen potentieel schadelijk blauw licht. De meekleurende glazen van Rodenstock zijn verkrijgbaar in vier kleuren en garanderen veelzijdigheid en stijl. Als bril of zonnebril: ColorMatic® biedt ontspannen en scherp zicht in elke situatie en is daarom het perfecte intelligente alledaagse brillenglas.

Ontdek ColorMatic® brillenglazen in de video
Alleen het licht dat je echt nodig hebt

Lichtbescherming voor uw ogen

UV-straling kan schadelijk zijn voor uw huid, maar ook voor uw ogen en dringt door wolken heen, zelfs als het bewolkt is.

Het high-tech materiaal in de Rodenstock PRO410 lichtbescherming filtert volledig blauw licht tot ~410nm, zoals die in daglicht voorkomen. Dit betekent dat uw ogen alleen het licht ontvangen dat ze echt nodig hebben - dag na dag.

Duurzaam zicht met X-tra Clean

Zo glad, dat niets blijft plakken

De hele dag schone glazen? De nieuwe X-tra Clean afwerking maakt het mogelijk. De afwerking, dat wil zeggen de toplaag op de voorkant en achterkant van de brillenglazen bij premium-finish brillenglazen, geeft hier de doorslag. Het extreem gladde oppervlak zorgt ervoor dat vuil nauwelijks blijft plakken - en als de glazen toch vuil worden, kan het vuil gemakkelijk worden verwijderd. Langdurig kristalhelder zicht. Snelle en eenvoudige reiniging van de glazen zonder strepen of resten achter te laten. Vuil-, water- en stofafstotende eigenschappen.

Ontdek X-tra Clean in de video
Biometrisch exacte brillenglazen

Because every eye is different

Met biometrische brillenglazen hebben we bij Rodenstock een nieuwe generatie brillenglazen gecreëerd: Dankzij innovatieve technologieën kan het centrum van scherp zicht worden bepaald voor elk individueel oog. Hierdoor profiteert u als brildrager van het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik, ongeacht waar u kijkt.

Ontdek biometrische intelligente brillenglazen

Weet u niet zeker welk type bril of glas het beste bij u past?
Gebruik onze briladviestool!

Begin consultatie

Gebruiksinformatie voor de opticien

Volgens de verordening medische hulpmiddelen, bieden wij u de mogelijkheid om de instructies voor het gebruik van onze brillenglazen te downloaden.

Gebruiksinformatie
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading