nav-Id: - doc-Id: 1815179

Zaposlitev v podjetju Rodenstock

Temelj našega uspeha so naši zaposleni. Pridružite se jim!

Menite, da svoboda pomeni priložnost, da se podate na nove poti? Poveste, kar mislite, in naredite, kar rečete? Vas uspeh žene na pot novih izzivov, ki jih premagujete z zanosom? Potem se boste v podjetju Rodenstock zagotovo našli!

Rodenstock razvija, izdeluje in trži izjemno natančna vrhunska stekla in brezčasno elegantne okvirje na podlagi več kot 140-letne tradicije in strokovnega znanja. Svojim strankam nudi popolno kombinacijo, ki se skriva v edinstvenem „sistemu boljšega vida“. Rodenstock je zato eden najpomembnejših proizvajalcev očal na svetu s 4900 zaposlenimi v več kot 85 državah in s sedežem v Münchnu.

Zahvaljujoč kombinaciji kakovosti, inovacij, trendov in mednarodnosti boste pri nas našli širok nabor področij z dovolj prostora za nove ideje in osebno rast.
Vstopite v svet vida in odkrijte raznolikost možnosti v dinamičnem in inovativnem delovnem okolju. Veselimo se novih zaposlenih, ki bodo z veseljem postali del našega uspeha in ki bodo Rodenstock spremljali na mednarodni poti rasti.

Na voljo smo vam.

Več informacij o zaposlitvi in razpisanih delovnih mestih po svetu najdete na naši mednarodni spletni strani v rubriki zaposlitev.

Zaposlitev na Rodenstock.com