nav-Id: 1648425 - doc-Id: 1642504

Karriere hos Rodenstock

Grunnlaget for vår suksess er våre ansatte. Bli en av dem!

Ser du på frihet som en mulighet til å gå nye veier? Sier du hva du mener, og gjør du hva du sier? Driver suksess deg til å ta nye utfordringer og overvinne dem med entusiasme? Da passer du perfekt hos Rodenstock!

Rodenstock utvikler, produserer og markedsfører førsteklasses presisjonsbrilleglass og tidløse, elegante briller basert på over 140 års tradisjon og ekspertise. Selskapet tilbyr kundene den perfekte kombinasjonen gjennom hva som kalles det unike “System of Better Vision”. Dette gjør Rodenstock til en av de mest betydningsfulle brilleprodusentene i verden, med 4700 ansatte i over 85 land. Hovedkontoret ligger i Munchen.

Gjennom en kombinasjon av kvalitet, innovasjon, trender og internasjonalisme, vil du finne et svært bredt spekter av områder med stort rom for nye ideer og personlig utvikling.
Kom til en verden som fokuserer på syn, og bli kjent med et vell av muligheter i et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø. Vi ser frem til å få nye ansatte som synes det er gøy å ta del i suksessen vår og vil være med Rodenstock på veien videre for internasjonal vekst.

Vi er her for deg.

Du vil finne mer informasjon om karriere og internasjonale jobbtilbud under karriererubrikken på vår internasjonale nettside.

Karriere hos Rodenstock.com