Rodenstock Magazine

Brillenglazen zijn onze passie. Hierbij voelen we ons al 140 jaar thuis. Via het Rodenstock Magazine willen we ons enthousiasme en onze vakkennis met u delen. Zo houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten, highlights en trends op het gebied van brillenglazen en monturen.

Scroll
Uw verlanglijst
Uw type bril
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien

Huidige artikelen

Het Rodenstock glaspaspoort: zo weet u hoe het zit!

Een brilrecept lijkt op het eerste gezicht abracadabra. Als u echter weet wat de vele afkortingen en symbolen betekenen, is het helemaal niet zo moeilijk.

Lees meer

Brillen voor tijdens het fietsen: een van de veelzijdigste sporten

Het volgende geldt echter voor alle fietsers: goed zicht is onmisbaar.

Lees meer

Hoe u de kleur van uw bril op uw huidtype afstemt

De keuze van een bril wordt gewoonlijk bepaald door uw persoonlijke smaak. Met een paar simpele trucjes kan het model echter perfect op uw eigen huidtype afgestemd worden. Bij de keuze van de kleur moet u zich goed bewust zijn van uw huidtype.

Lees meer

Maakt een bril de ogen zwakker?

Er zijn vooroordelen en veronderstellingen die iedereen wel eens gehoord heeft maar waarvan niemand echt lijkt te weten of en in hoeverre ze waar zijn. De experts van Rodenstock geven opheldering!

Lees meer

Zijn er overal goede leesbrillen verkrijgbaar?

Er zijn nu bijna overal leesbrillen te koop. Als uw gezichtsscherpte op korte afstand afneemt, kunt u bij de dichtstbijzijnde drogist of zelfs bij het benzinestation op weg naar uw werk een kant-en-klare leesbril kopen. Waarom zou u dan nog naar een opticien gaan?

Lees meer

Zijn beeldschermbrillen alleen geschikt voor de computer?

Wat veel mensen niet weten is dat beeldschermbrillen – ook wel computerbrillen genoemd – verrassend veel toepassingen hebben.

Lees meer

De Rodenstock Eyewear Show: kinderen van beroemdheden veroveren de catwalk

In het Haus der Kunst museum in München toonden de jonge sterren aan een publiek van talrijke beroemdheden en prominenten de nieuwste brillen van Rodenstock.

Lees meer

Multifocale glazen: Perfect zicht zonder compromissen

Er zijn nu bijna overal leesbrillen te koop. Als uw gezichtsscherpte op korte afstand afneemt, kunt u bij de dichtstbijzijnde drogist of zelfs bij het benzinestation op weg naar uw werk een kant-en-klare leesbril kopen.

Lees meer

3D-video oogmeting met ImpressionIST®

Brillen op maat met 3D-video oogmeting.

Lees meer
1 2 3
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading