0
    Du befinner dig i närheten av: Kvalitetslöfte  
 
Skicka minneslista
 
 
 

Lös uppgiften.*

26

+

=

tjugonio

 

Annan uppgift,
vänligen klicka här.

 
 

*obligatoriskt fält

 
 
nav-Id: 1588480 - doc-Id: 1587072
Företaget Rodenstock.Net
Favoriter (0)
Favoriter (0)
Dina sparade favoriter
 
 

Inga favoritglasögon

 
Sök
Sök
 
 
 
 
 
 

Rodenstocks kvalitet är resultatet av erfarenhet och innovation

Läs mer om vår kvalitetssäkring och upptäck Rodenstocks händelserika historia med alla våra innovationer.

Kvalitet för ögonen: vår kvalitetssäkring

I över 140 har vi stått för glasögon av högsta kvalitet. För att uppfylla högsta krav har vi utvecklat mycket noggrant definierade processer för kvalitetssäkring som säkerställer att endast felfria glasögonglas och bågar lämnar oss.

En förutsättning för tillverkning av högsta kvalitet är stränga kriterier som är fastställda i omfattande riktlinjer. Till dessa kriterier räknas bestämda tekniska, optiska och haptiska egenskaper för våra produkter, t.ex. en jämn gångjärnsrörelse eller den perfekta renheten i våra glas. Allt detta upplever du sedan i form av glasögon med enastående bärkomfort, låg vikt och lång livslängd.

Redan på utvecklingsstadiet genomgår våra produkter omfattande tester. De första exemplaren kontrolleras i alla sina beståndsdelar med avseende på nödvändig kvalitet. Dessutom testar vi med hjälp av särskilda maskiner och anordningar att alla enskilda delar fungerar under lång tid, t.ex. att gångjärnsrörelsen är stabil även efter tusentals bågrörelser. När en ny produkt har börjat säljas inleds uppföljningsprocessen som registrerar alla reklamationsärenden och initierar omedelbara förbättringsåtgärder.

Från utveckling fram till färdiga glasögon kan du därför lita på att du får den höga kvalitet som du förväntar dig av Rodenstock.