nav-Id: 1588466 - doc-Id: 1586140

Vores virksomhedsstrategi

Allerede i 1877 blev Rodenstock registreret som navn – og siden da har vi været en succes. Få mere at vide om den strategi, der ligger bag.

Vores kvalitet: German Engineering

Vi lægger stor vægt på maksimal præcision og håndlavet premium kvalitet – udviklet i Tyskland. For tysk ingeniørkunsts høje standard gør hvert enkelt af vores brilleglas
og hvert brillestel til et lille mesterværk.

Hele Rodenstocks værdiskabelseskæde realiseres i Tyskland: Det gælder for vores forskningscenter og fremstillingen af prototyper i München samt for vores Engineering Center i Regen.

Den drivende kraft: Innovation

Vi tænker altid videre, vi vil hele tiden være bedre, og vi er aldrig tilfredse. Hvis ikke, havde vi aldrig kunnet producere det første farveskiftende brilleglas ColorMatic IQ® 2. Eller den individualiserede brille med flerstyrkeglas, som med Eye Lens Technology giver det bedste syn og realiserer det personlige synspotentiale 100 %. Eller Disc Hinge brillehængslet, fremstillet uden brug af en eneste skrue, samt Ti-Lite, brillestellet af en ekstremt let titan-legering.

Vores krav: Begejstring

Når det drejer sig om det bedste syn, så er en innovation nogle gange ikke nok – derfor overrasker vi hele tiden vores kunder, partnere og konkurrenter med nyheder. En overraskelse er eksempelvis vores meget præcise DNEye® scanner, der gør hver enkelt måling af øjnene til en enestående oplevelse.

Dette grundlæggende behov for hele tiden at gå nye veje for at gøre det umulige muligt, driver os hver dag frem mod noget nyt – og præger mærket Rodenstock i alle henseender.