nav-Id: 1588470 - doc-Id: 1586136

Rodenstocks forretningsområder

Som den eneste producent tilbyder vi "System of better vision". En kombination af meget præcise brilleglas, perfekt afstemte brillestel og kompetent service.

Vores brilleglas

Når man garanterer et rigtig godt syn uanset behov, skal man kunne tilbyde mere end blot brilleglas i høj kvalitet. Vores glas er derfor baseret på tre kernekompetencer:

 • Optik: Brilleglas, der gør det muligt for vores kunder at udnytte deres synspotentiale 100%.
 • Fotokromi: 40 års erfaring med udvikling af fotokrome brilleglas og en enestående portefølje af farveskiftende brilleglas.
 • Overfladebehandling: High-end-overfladebehandlinger, der giver perfekt beskyttede brilleglas.
 
Vores brillestel

For os er et godt udseende lige så vigtigt som et godt syn. Hos os er design derfor ikke kun et spørgsmål om æstetik. Det gør også brillens funktion perfekt. Vores høje krav til hvert enkelt brillestel er derfor ikke kun baseret på en, men på tre kernekompetencer:

 • Design: Vores brillestel og solbriller har klassiske og tidløse former, der understøtter brillebrugerens personlighed og giver et godt udseende i enhver situation.
 • Materiale: Vi anvender kun de bedste materialer, der garanterer lang levetid, god tilpasning og tidløs elegance. De højeste standarder og talrige tests garanterer Rodenstocks mærkevare-kvalitet.
 • Komfort: Vores mangeårige erfaring som brilleproducent kombineret med de talrige tilpasningsmuligheder på vores brillestel garanterer, at brillen sidder perfekt uanset brugerens individuelle behov.
 
Porsche Design

Porsche Design briller står for „teknisk luksus“ – en harmonisk blanding af design og luksus. Det utraditionelle, tidløse og rene design er meget innovativt. Tekniske innovationer og det bedste håndværk kombineres med den nyeste teknik.

 
Vores instrumenter

Med Rodenstock er fremtiden med individuel brillerådgivning begyndt. Både optikere og slutbrugere får glæde af vores meget moderne måleteknologier.

 • DNEye® Scanner: Det optimale værktøj til meget præcis øjenmåling og en 100% udnyttelse af det personlige synspotentiale.
 • ImpressionIST®: Med den innovative måleterminal garanterer vi, at brillestellets design passer perfekt til din type, og at glasset er perfekt afstemt efter brillestellet og dine øjne.
 
Vores service

Af ønsket om at kunne tilbyde "The system of better vision" er der opstået specielle serviceydelser for optikere og slutbrugere, som gør Rodenstock enestående:

 • Rodenstock: Har siden 1877 stået for ekspertise inden for fremstilling af brilleglas, både til specielle arbejdsrelaterede formål eller til brug i fritiden.
 • Stelform og glas: Den komplette brille direkte fra producenten. Selv specielle glas kan slibes til uden problemer med vores innovative fræseteknologi.
 • Garanti- og serviceydelser: Omfattende kvalitets- og tilfredshedsgarantier.
 • Rodenstock Akademi: Stedet med undervisnings- og rådgivningstilbud i høj kvalitet. Rodenstock er markedsførende inden for undervisning af optikere.