nav-Id: 1588288 - doc-Id: 1586332
/ Kvalitetsgaranti / Kvalitet gennem erfaring og innovation

Rodenstock kvalitet er baseret på erfaring og innovation

Få mere at vide om kvalitetssikringen hos os, og oplev Rodenstocks bevægende historie med alle vores innovationer.

Fokus på kvalitet: vores kvalitetssikring

Vi har i mere end 140 år stået for briller i højeste kvalitet. For at kunne honorere de høje krav har vi udviklet strengt definerede processer til kvalitetssikring, som sikrer, at vi kun leverer fejlfri brilleglas og -stel.

Er forudsætning for af højeste kvalitet er strenge kriterier, der er fastlagt i omfattende retningslinjer. Med til disse kriterier tæller bestemte tekniske, optiske og haptiske egenskaber på vores produkter, såsom at hængslerne går ensartet, eller at renheden på vores glas er perfekt. Alt dette oplever du med en brille med usædvanlig bærekomfort, lav vægt og lang levetid.

Allerede på udviklingsstadiet udsættes vores produkter for omfangsrige tests: På de første prøveeksemplarer kontrolleres alle enkeltdele med hensyn til den krævede kvalitet. Endvidere anvendes specielle maskiner og indretninger til at teste, om alle enkelte komponenter fungerer som de skal over tid, eksempelvis hængslets stabilitet efter flere tusind åbninger af stangen. Efter salgsstart af et nyt produkt starter overvågningen, hvor hver eneste reklamation registreres, og hvor forbedringstiltag indledes straks.

Fra udviklingen og til den færdige brille kan du stole på, at du får den høje kvalitet, som du kan forvente af Rodenstock.