nav-Id: 1588452 - doc-Id: 1586118

Karriere hos Rodenstock

Vores medarbejdere er grundlaget for vores succes. Bliv en del af denne succes!

Med kombinationen af kvalitet, innovation, trends og en international tilgang får du hos Rodenstock mulighed for at varetage mange forskellige funktioner med stort frirum for nye idéer og for din personlige udvikling.

Med mere end 140 års tradition og knowhow udvikler, producerer og distribuerer Rodenstock meget præcise premium- brilleglas og tidløst elegante brillestel for at kunne tilbyde sine kunder den perfekte symbiose med det enestående „System of better vision“. Det gør Rodenstock til en af verdens mest betydende producenter inden for øjenoptik – med 4.900 medarbejdere i mere end 85 lande og med hovedsæde i München.

Træd ind i synets verden og oplev de mange muligheder i et dynamisk og innovativt arbejdsmiljø! Vi glæder os til at få nye medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores succes og til at følges med Rodenstock på virksomhedens internationale vækstkurs.

Kontakt os

På vores internationale hjemmeside Rodenstock.com finder du internationale stillingsannoncer og meget mere om en karriere hos Rodenstock

Karriere på Rodenstock.com