B.I.G. hyödyt

scroll down
Wish list
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Spectacles consultant
Your optician

* DNEye® customer survey (2018), Zurich.
** Muschielok, A. (2017). Personalisierte Gleitsichtgläser nach Kundenwunsch – Ergebnisse einer wissenschaftlichen Studie. Presentation at the Opti-Forum, Munich.

Näköjärjestelmän dynaamisten vaatimusten täyttäminen on kiinni tarkkuudesta

Päivän mittaan silmälasien käyttäjät luovivat monissa erilaisissa tilanteissa. Heidän näköjärjestelmänsä työskentelee jatkuvasti, vaihtaen tarkennuksen etäisyyttä, suuntaa ja kulmaa. Heidän silmänsä liikkuvat 250 000 kertaa päivässä, mikä kuvaa näköjärjestelmän dynaamisia vaatimuksia. Näiden vaatimusten täyttäminen on tarkkuudesta kiinni. Tarkimman mahdollisen näkemisen luomiseksi kaikille katselukulmille ja -etäisyyksille, linssit on räätälöitävä vastaamaan yksilöllisen silmän tarpeita tarkasti.

Verkkokalvon alueesta vain alle 0.2 % on vastuussa tarkan keskeisen näkemisen aikaansaamisesta.

Vaikka fovea centralis kattaa alle 0.2 % verkkokalvosta, sen vastuulla on aikaansaada tarkka keskeinen näkö, mikä on ratkaisevaa yleisissä aktiviteeteissa, joissa näön yksityiskohdat ovat tärkeitä - esimerkiksi ajamisessa tai lukemisessa. Tämän vuoksi on tärkeää, että linssit taittavat valon fovea centralikseen - prosessi, jota Biometrisesti älykkäiden silmälasien tarkkuus nimenomaan tukee.

Lähde: Oyster, C.W. (1999). The Human Eye. Massachusetts: Sinauer Ass.

B.I.G. Vision®: Tarkasti silmien mittauksesta todelliseen näkemisen tarkkuuteen biometrisellä älykkyydellä

Silmälasien käyttäjän silmien biometriikan selvittäminen ja näiden tietojen vieminen suoraan linssiin takaa, että Biometrisesti älykkäät silmälasilinssimme ovat maailman tarkimmat. Tämän ansiosta Rodenstock pystyy tehokkaasti tukemaan näköjärjestelmän dynaamisia vaatimuksia ja tuottamaan saumatonta ja luonnollista näkemistä.

"Jokainen asiakas mitataan etukäteen DNEye® Scannerilla, tarvitsivatpa he moniteholinssejä, lukulaseja, ajolaseja tai yöajolaseja. Näin pystymme tarjoammaan asiakkaalle lisäarvoa, johon muilla laitteilla ei pystytä."


Herbert Huber, Optikkomestari ja Rodenstockin DNEye® asiakas.

“"Kun sain linssini, jotka oli valmistettu DNEye® -teknologialla, ymmärsin täysin, mitä moniteholinssi todella tarkoittaa.
Ammatissani sisustussuunnittelijana on erittäin tärkeää, että pystyn vaihtamaan tarkennusta pohjapiirrosten, suunnitelmien ja asiakkaiden välillä. Tämä kokemus oli virheetön."


Judith Petz, Sisustussuunnittelija ja Rodenstockin linssien käyttäjä 15 vuoden ajalta.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading