Der syn blir en opplevelse

"The House of Better Vision" fra Rodenstock

Der syn blir en opplevelse
Rodenstock presenterer "the House of Better Vision"
Rodenstock starter et nytt kapittel i merkevarekommunikasjon: The House of Better Vision er i sentrum av den nye kommunikasjonsstrategien. Websiden www.see-better-look-perfect.com, som er den eneste av sitt slag i bransjen, står for en fascinerende verden av opplevelser på internett og setter ny standard for kommunikasjon med kunder og sluttforbrukere med en unik kombinasjon av underholdning og informasjon. Her kan optikere og forbrukere interaktivt oppleve servicen og fascinasjonen ved Rodenstock merkevare.

Interaktiv ekspedisjon

Besøkere av the House of Better Vision opplever en unik ekspedisjon hvor de kan bli kjent med hele Rodenstocks verden på en morsom måte. Forskjellige opplevelsessoner fra tradisjon og historie gjennom teknologiske nyskapninger og tidløst Rodenstock design kan oppleves. Optiske og tekniske effekter blir demonstrert i 3D på www.see-better-look-perfect.com, noe som gjør det både livlig og underholdende for alle. Et av høydepunktene er "glassveggen" hvor det finnes en imponerende og leken visualisering av hvordan fargeskiftende ColorMatic® glass raskt tilpasser seg skiftende lysforhold. I en annen opplevelsessone kan besøkere for eksempel oppleve forskjellene mellom forskjellige progressive glass og sammenligne dem direkte i hverdagslige situasjoner.
Autentisk bildebruk og konsekvent bruk av nytt design er et nøkkelelement i utformelsen. Den inkluderer også Rodenstocks "R". Dette kompletterer det moderne uttrykket og fremhever Rodenstocks premium standard. Den nye tilstedeværelsen på web`en, www.see-better-look-perfect.com, starter i juni 2012.
Choose your Country [x]