Mer klarhet med Rodenstock FogFree

Rodenstock presenterer en nyskapende antidugg agent

Mer klarhet med Rodenstock FogFree
I mange dagligdagse situsajoner, som f.eks. ved matlaging, ved sportsaktiviteter eller når man kommer innendørs fra kulden, opplever man at brilleglassene dugger. Dette synes de fleste er plagsomt. Den nye antidugg kluten fra Rodenstock gir ubegrenset synskomfort, samtidig som den er veldig enkel i bruk: Ganske enkelt puss brillene med kluten en gang om dagen - og glassene vil ikke dugge.

Optimal synskomfort på sekunder

Rodenstock FogFree pussekluter er veldig fleksible i bruk. Glass med Solitaire® Protect Plus overflatebehandling er enkle å holde rene, og får i tillegg en antidugg effekt ved bruk av Rodenstock FogFree. Du som brillebruker kan få alt - både duggfrie glass, de beste rengjøringsegenskaper og trygg beskyttelse mot riper.

All-Round beskyttelse med Solitaire® Protect Plus glass

Høyteknologiproduktet Solitaire® Protect Plus er en nyskapende overflatebehandling for brilleglass. Den beskytter glassene mot plagsomme faktorer som urenheter, vann og refleksjoner som har en uheldig effekt på synskomforten. Glass med denne behandlingen har en veldig god ripemotsand, en super antirefleksbehandling og fremragende rengjøringsegenskaper.
Rodenstock FogFree kommer på markedet i midten av 2012.
Choose your Country [x]